Babaeski'de Yol Yapım Çalışmaları

Babaeski ilçesinde yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmaları sürüyor.

Babaeski'de Yol Yapım Çalışmaları
Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmasının sürdüğünü bildirdi.

Atatürk Mahallesi Flamingo Caddesi'nde ekiplerin çalışmada bulunduğunu belirten Hacı, Babaeski'ye modern bir kent görünümü kazandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarının 70 milyon lira bütçe ile yürütüldüğünü anımsatan Hacı, şunları kaydetti:,

"İçme suyu şebeke ve kanalizasyon hattı testlerinin ardından Atatürk Mahallesi Flamingo Caddesi'nden yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarına başladık. Testlerin bittiği bölgelerde yol yapım çalışmasında bulunacağız. Kırklareli, Osmaniye, Edirne ve Lüleburgaz caddeleri ile festival alanında çalışmalarımızı yürüteceğiz. İlçemizde yapacağımız asfaltlama çalışmaları ve parke taşı çalışmaları ile bir yıldan beri yaşadığımız toz ve çamurdan kurtulacağız. Yol yapım ve kaldırım düzenleme çalışmalarını 70 milyon lira bütçe ile yürütüyoruz. Tüm belediye çalışanlarımızla birlikte gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Kaynak: AA