Sivas'ta Trafik Kazaları Açıklaması 16 Yaralı

Sivas’ta meydana gelen trafik kazalarında 16 kişi yaralandı.

İmranlı ilçesinde meydana gelen kazada Özgür Fındık (40) yönetimindeki 34 VF 9429 plakalı otomobil ile Sefa Göztaş idaresindeki 81 DR 534 plakalı otomobil Sivas-Erzincan karayolunun Kızıldağ Çayırdere mevkisinde çarpıştı.

Kazada sürücüler ile otomobillerde bulunan Kübra (16), Büşra (19), Tülay (38), Yunus Yavuz Fındık (13), Gül Kartaş Göztaş ve Mehmet Nöbere yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla İmranlı Devlet Hastanesi’nde ve Sivas’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Şarkışla ilçesinde meydana gelen kazada ise Mustafa Cücük (30) yönetimindeki 06 MJR 63 plakalı otomobil, Engin Tek’in (39) kullandığı bisiklete çarptıktan sonra refüjü aşarak karşı şeritte durdu.

Kazada yaralanan Tek ve Cücük Şarkışla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Şarkışla’da meydana gelen diğer kazalarda ise Akçakışla köyü yakınlarında, Turan Ulusoy’un (49) kullandığı 58 AT 875 plakalı otomobil ile Ömer Sarıkaş’ın (65) kullandığı 34 HS 2071 plakalı otomobil çarpıştı. Yaralanan sürücüler Şarkışla Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

İstasyon Caddesi’nde meydana gelen ise Murat Denizak (53) yönetimindeki 58 HD 003 plakalı kapalı kasa kamyonet geri manevra yaptığı sırada Mehmet Keskin’e (41) çarptı. Ayağında kırık oluşan Keskin, Şarkışla Devlet Hastanesindeki ilk müdahalenin ardından Sivas’a sevk edildi.

Sivas’ta meydana gelen diğer bir kazada ise hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Sivas-Erzincan Karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında meydana gelen kazada, Erzincan istikametine giden Tuncay Tuna (32) yönetimindeki 58 BD 039 plakalı hafi ticari araç, Adem Özdemir (31) yönetimindeki 34 AV 4493 plakalı otomobile çarptı. Kazada her iki aracın sürücüsü ile hafif ticari araçta bulunan Rüstem Güler (31) yaralandı. Kentteki çeşitli hastanelere götürülüp tedaviye alındı.

Meydana gelen kazalarda yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaynak: İHA