Vodafone'un 'Her Şey Dahil Pasaport' Hizmeti Artık 51 Ülkede

Vodafone Red aboneleri, yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran "Her Şey Dâhil Pasaport" hizmetini artık 23 yerine 51 ülkede kullanabilecek. Müşteriler, ayrıca, havalimanında VIP transfer ve ücretsiz lounge hizmeti alabilecek, popüler plajlarda, seçkin restoranlarda ve araç kiralamada özel indirim fırsatlarından yararlanabilecek.

Vofadone açıklamasına göre, Vodafone Red dünyası, Ramazan Bayramı'nda abonelerine avantajlı hizmetler sunacak. Özellikle bayramda yurt dışına çıkmayı planlayan Vodafone Red'liler, Türkiye'de ilk ve tek olan "Her Şey Dahil Pasaport" hizmetiyle tarifelerindeki tüm dakika, SMS ve interneti yurt dışında da Türkiye'deymiş gibi kullanabilecek. Son düzenlemelerle birlikte, "Her Şey Dahil Pasaport" hizmetinin geçerli olduğu ülke sayısı, Rusya, Bulgaristan, Avusturya, Belçika, İsviçre ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin de eklenmesiyle 23'ten 51'e yükseldi.

Hizmet, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile abonelerin fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim imkanlarından yararlanmasını kolaylaştırıyor. Abonelerin yurt dışındaki dakika, SMS ve internet kullanımını otomatik algılayan bu teknoloji sayesinde, kullanım yapılmadığı günlerde aboneye herhangi bir ücret yansıtılmayacak.

Dakika, SMS veya internet kullanımı yapılırsa, aboneden günlük 9,90 TL kullanım ücreti alınıyor. Son bir yılda internet kullanımlarını yüzde 137 artıran Vodafone Red'liler, "Her Şey Dâhil Pasaport" sayesinde yurt dışında da interneti "özgürce" kullanabiliyor.

Vodafone Red abonelerine bu Ramazan Bayramı'nda havalimanında VIP transfer ve ücretsiz lounge hizmetinden, ayrıca Budget'ta yüzde 50 indirimli araç kiralama fırsatından yararlanma imkanı sunulacak. Ayrıca, Vodafone Red'lilere popüler plajlarda yüzde 50, seçkin restoranlarda ise yüzde 25'e varan indirim imkanı tanınacak.

Çeşme ve Bodrum'un popüler plajlarında geçerli yüzde 50 indirim için PLAJ yazıp 6666'ya mesaj atmak yeterli olacak. Ayrıca, bayram tatilini Ege kıyılarında geçirecek Vodafone Red aboneleri, cihazlarıyla ilgili tüm teknik destek ihtiyaçları için Vodafone Red Mobil Destek Ekibi'nden ücretsiz destek alabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, iletişim hizmetlerinde dijital dönüşüm hedefiyle Türkiye'de doğan Vodafone Red'in başarısıyla global lansmanlara da ilham verdiğini ve bugün 20 ülkede 12 milyon Vodafone Red abonesinin bulunduğunu belirtti.

Dijitalleşmenin en yüksek seviyede olduğu abone grubunun Vodafone Red'lilere her şeyin baştan tam olduğu ürün ve hizmetler sunarak dijital dünyanın olanaklarından en üst düzeyde faydalanmalarını sağladıklarını aktaran Buruk, şöyle devam etti:

"Uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanı sıra sürekli yeni fırsatlar da sunduğumuz Vodafone Red dünyasında, her yıl olduğu gibi bu yıl da abonelerimize keyifli bir bayram tatili yaşatmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda, abonelerimizin bayram tatilinde artan iletişim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başta 'Her Şey Dahil Pasaport' hizmetimiz olmak üzere önemli avantajlar sunuyoruz. Vodafone Red'liler, yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldırdığımız bu hizmetimizle Ramazan Bayramı süresince tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti 51 ülkede sanki Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanabilecek. Bu sayede, yurt dışındayken de sosyal medya hesaplarından uzak kalmayacak, yakınlarına 7/24 ulaşabileçek ve gittikleri ülkede görülmesi gereken yerleri harita servisleriyle kolaylıkla bulabilecek. Vodafone Red olarak, abonelerimizin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılarken hayatı kolaylaştıran fırsat ve sürprizler sunmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyoruz."

Kaynak: AA