Trabzon Büyükşehir Belediyesi Beşikdüzü'nde İftar Düzenledi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği iftarlarda bu seferki durak Beşikdüzü idi. Hükümet Konağı arkasında düzenlenen iftarda yaklaşık 2 bin kişi birlikte oruç açtı. Programa Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, meclis üyeleri, Beşikdüzü AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci, mahalle muhtarları ve daire amirleri katıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Beşikdüzü'nde İftar Düzenledi
İftar programında konuşan Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, iki yıldan beri ilçelerinde düzenledikleri iftar programları ile vatandaşları bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyemiz her yıl Trabzon’un tüm ilçelerinde böyle güzel programlar yapıyor. Bu iftarlar birliktelik ve dayanışma adına çok güzel. Beşikdüzü’nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da iftar çadırı açtık. Her akşam yaklaşık 500 kişiye iftar veriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir Ramazan ayı geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yoğun katılımlarından dolayı Beşikdüzlülere teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da ramazan barıştır, kardeşliktir, birbirimize merhamet göstermektir, kırgınlıkların kaldırıldığı ve kucaklaştığımız mübarek aydır mesajını Türkiye’ye, İslam alemine ve insanlığa buradan en güzel şekilde veriyoruz. Evlerimizde iftar yapabilecek olduğunuz halde zamanlarınızı ayırdınız ve davetimize icabet ettiniz. Bu iftara büyük ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. ”şeklinde konuştu.

Her zaman Beşikdüzü’nün yanında yer aldıklarını ve bundan sonra da hizmetlerini artırarak sürdüreceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Belediye başkanımızın ve ilçe başkanımızın sizlere vaat ettiği her ne varsa emin olun ki onların yanındayız, Beşikdüzü’nün yanındayız. Bunun için de elimizden gelen bütün gayreti gece gündüz ortaya koymaya devam edeceğiz. İnşallah Beşikdüzü’nü çok daha gelişmiş seviyelere beraberce ulaştıracağız. “ifadelerini kullandı.

Başkan Gümrükçüoğlu bayram ziyaretleri için trafiğe çıkacak vatandaşlardan trafik kurallarına uymaları isteğin de bulunarak, “Bayram yaklaşıyor. Hepimizin yakınları Türkiye’nin çeşitli yerlerinden ziyaret için gelecek. Herkese rica ve istirham ediyoruz ki trafiğe çıkarken acele etmesinler. Gidecekleri yere 2 saat geç gitsinler ama sağ salim gitsinler. Trafik kurallarına uysunlar. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz o. Bayram ziyaretine gelecek olan yakınlarınıza telefonla ulaşarak bu iteğimizi belirtmenizi istiyoruz.” şeklinde konuştu.

İftar programından sonra Başkan Gümrükçüoğlu ve beraberindekiler Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşikdüzü Belediyesi’ne verilen Mavi Karadeniz gemisine giderek vatandaşlarla birlikte çay içip sohbet etti.
Kaynak: İHA