Gerçekten 'Hayatta Her Şey Var'

21 yıllık eşinin kendisini öz eniştesiyle aldattığını öğrenen Osman Çürümez’in başına gelenler deyim yerindeyse pişmiş tavuğun başına gelmedi.

Gerçekten 'Hayatta Her Şey Var'
Gerçekten 'Hayatta Her Şey Var'
Hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Osman Çürümez, hayatının en zor dönemini yaşadı. Yıllarca evlatlarım dediği çocuklarının kendisinin olmadığını eniştesinden olduğunu öğrenen Çürümez'in psikolojisi bozuldu. Talihsiz baba 3 ay hastanede tedavi gördükten sonra çocuklarını nüfusundan sildirdi.

Filmlerde olabilecek denilen hayat hikayesinde hayata küsmeyen Çürümez, tekrar evlenmek istedi. Alışveriş merkezinde tanıştığı kadına imam nikahı kıydı. Mutluluğu bulduğunu düşünen Çürümez'i yeni bir şok bekliyordu. İmam nikahı kıydığı kadının başkasıyla da nikahlı olduğunu öğrendi. Çürümez, bunu bilmesine rağmen ilişkisine devam etti. Eşinin hamile kalmasıyla sevinen Çürümez, yine mutlu olamadı, çünkü çocuğun yine kendisinden değil başkasından olduğunu öğrendi.

ARKADAŞLARIM ‘EMANET BABA' DİYOR

Beyaz TV'de yayınlanan Nur Viral'in sunduğu ‘Hayatta Her Şey Var' programına katılan Osman Çürümez yaşadıklarına isyan etti.

Bazı arkadaşlarının ‘Bahtsız Osman' bazı arkadaşlarınınsa ‘Emanet Baba' dediği Çürümez “Ben yaşayan bir ölüyüm artık. Yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Hiçbir kadına güvenemiyorum. Ben de normal insanlar gibi bir hayatım olsun istiyorum” dedi.