AK Parti Düzce Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı

AK Parti Düzce Milletvekili adayları oylarını kullandılar. AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Düzce Milletvekili Adayları Oylarını Kullandı
AK Parti Düzce birici sıra milletvekili Adayı Faruk Özlü oyunu, Koçyazı Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda 1197 nolu sandıkta oyunu kullandı. Faruk Özlü oyunu kullanmaya AK Parti Milletvekili adayları Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve partililerle birlikte geldi.

Oyunu kullanmasının ardından basının sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, “Seçimlerden önce Düzce’de oyumu kullanamayacağım yönünde konuşmalar vardı. Gördüğünüz gibi oyumu kullandım. Bu süreçte destek verenlere teşekkür ediyorum güzel bir süreç oldu. İnşallah bu seçimler Düzce’de yeni bir dönemin başlangıcı olacak” dedi.

AK Parti Düzce üçüncü sıra milletvekili adayı Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ile birlikte Yeni Mahalle İlkokulu 1290 nolu sandıkta oyunu kullandı. Milletvekili adayları ve partililer yalnız bırakmadı.

Milletvekili adayı Ayşe Keşir, “Bir vatandaş olarak görevimi yaptım. Seçimler vatana millete hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İl Başkanı Hikmet Keskin ise seçim döneminin demokratik bir ortamda geçtiğini belirterek “Seçimlerin Düzce’mize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah bu süreçten sonra 3 milletvekilimiz ile güzel çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Ardından Milletvekili adayları hep birlikte ikinci sıra adayı Fevai Arslan’ın oy kullanacağı Azmimilli İlkokuluna geçtiler. Fevai Arslan’da oyunu 1032 nolu sandıkta kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getirdiğini belirten Arslan, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA