Doğanşar'da Köy Yollarının Standartları Yükseliyor

Sivas İl Özel İdaresi, asfalt sezonunun açılması ile birlikte Doğanşar’da kırsalda yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Doğanşar'da Köy Yollarının Standartları Yükseliyor
Doğanşar ilçesine bağlı Avcıçayı, Yeşilçukur, Beşağaç ve Boyalı köylerinin 15 km’lik grup yolunda çalışmalarına başlayan Sivas İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, yolda sathi kaplama çalışması yaparak köy halkının ulaşımda yaşadığı sorunları ortadan kaldırdı.

Çalışmaları yerinde inceleyen Doğanşar Kaymakamı Hakan Kafkas, mevcut grup yolunun bölgedeki köyler için çok önemli olduğunu belirterek, "Bu yol, Avcıçayı, Yeşilçukur, Boyalı ve Beşağaç köylerinin bağlantı yolu. Yaklaşık uzunluğu 15 km ve coğrafi konum olarak da zor bir bölge. Kışın da kapanan yollarımızdan birisiydi. Bu anlamda yerinde çok güzel bir çalışma oldu.”dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, çok sayıda proje ile sahada yoğun bir çalışmayla kırsaldaki eksikliklerin tamamlanması için çalıştıklarını belirterek, "Ekiplerimiz şu an Sivas’ın çeşitli bölgelerinde yazın sıcağına rağmen yol standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu noktada hizmetlerin yerine getirilmesinde sahada görev alan arkadaşlarıma gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Kaynak: İHA