'Milat' Sezon Finaline Hazırlanıyor

Milli İstihbarat Teşkilatının yabancı istihbaratlarla mücadelesini konu alan "Milat" dizisinin sezon finali, Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesi'nde çekildi.

Oyuncu Ufuk Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Dizimiz iyi gidiyor. Belli bir kemik kitlesi oluştu. Bunun daha da artacağını düşünüyoruz. Çünkü çok güzel çatışma sahnelerimiz var. Hikayenin merkezinde anlattığımız durum çok keyifli" diye konuştu.

Yeni sezona daha hazırlıklı olacaklarını vurgulayan Bayraktar, "Bu sezon, çok apar topar başladık. O yüzden biraz sendelediğimiz yerler oldu. Allah'tan yıkılmadık ve son birkaç bölümdür biraz daha güçlenerek arttı. Önümüzdeki sezon daha iyi olacaktır" ifadesini kullandı.

Oyuncu İsmail Hakkı ise dokuzuncu bölümüyle sezon finaline hazırlandıklarını belirterek, "Oyuncu arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Alıştık bu tempoya, aksiyonu bol bir iş ve güzel bir iş. İnsanlar diziyi, Türkiye'de çekilmiş en kaliteli aksiyon sahnelerine sahip dizi diye lanse ettiler. Bu teveccüh bize gurur verdi. İnşallah önümüzdeki sezon, daha iyi olması için çalışacağız" şeklinde konuştu

Dizinin şu anda Türkiye'deki en iyi aksiyon sahnelerine sahip olduğunu söyleyen oyuncu Ahmet Pınar da "Bunun sebebi ise oyuncu arkadaşlarımızın çok fazla özveriyle oynaması ve aksiyon sahnelerin ön hazırlıklarına çok fazla zaman harcanması. Bunları kendi dinlenme saatlerinden fedakarlık yaparak yapıyorlar. Bu da özveriyle beraber kalite ve başarıyı getiriyor" değerlendirmesinde bulundu.

Aksiyon dozunu belli bir yerde tutmaya çalıştıklarını vurgulayan Pınar, "Ama her bölüm sonrası gelen yorumlarla aksiyonu biraz daha yükseltmek zorunda kaldık. Çünkü seyircinin isteği bizim için çok önemli. Önümüzdeki sezon daha yüksek dozda ve aksiyon dolu sahneler seyirciyi bekliyor. Bizi izlemeye devam etsinler" görüşünü paylaştı.

Kaynak: AA