AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir, Teşekkür Ziyaretine Çıktı

Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir seçimin ardından teşekkür ziyaretlerine Bozüyük ilçesindeki köylerde devam etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Eldemir, Teşekkür Ziyaretine Çıktı
İftarın ardından Bozüyük’e bağlı Osmaniye ve Cihangazi köylerini ziyaret eden Milletvekili Halil Eldemir ve beraberindekiler teravih namazını köy halkıyla birlikte kıldılar. Devamında köylülerle bir süre sohbet eden Haili Eldemir, seçimde verdikleri desteklerden dolayı köy halkına teşekkür etti. Milletvekili Eldemir, “Sadece seçim öncesinde değil seçimden sonra da her zaman yanınızda olduğumuzu göstermek istedik. Öncelikle Ramazan ayınız hayırlı olsun. Mevla’m ramazan ayının bereketinden rahmetinden hakkıyla istifade edenlerden eylesin. Yoğun ve zorlu bir seçim süreci geçirdik. Sizlerin desteği ile milletvekili seçilerek Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderildi. Burada en iyi şekilde sizleri temsil etmeye çalışacağım. Verdiğiniz temsil yetkisini en iyi şekilde kullanacağım” dedi.

Vatandaşlarla çay içip kısa sohbetler gerçekleştirerek istek ve talepleri dinleyen Eldemir, tebrik ve hayırlı olsun dileklerini de kabul etti. Teravih namazı sonrasında zamanında kısa olmasıyla ziyaret Osmaniye ve Cihangazi köyleriyle sınırlı kaldı.

Milletvekili Halil Eldemir’e ziyareti sırasında AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler ile parti yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Kaynak: İHA