Ramazan Pidesi Fırıncıların Yüzünü Güldürdü

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan ramazan pidesi Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde vatandaşlar tarafından büyük rağbet görürken, fırıncıların da yüzünü güldürdü.

Ramazan Pidesi Fırıncıların Yüzünü Güldürdü
Adilcevaz’da Ramazan ayı nedeniyle fırınlar en leziz ekmek ve pide çeşitlerini hazırlamak için adeta birbirleriyle yarıştı. Ramazan pidesi ilçede 1,5 liradan satışa sunuldu. Ramazan pidesi ve çörekler lezzetiyle vatandaşlar tarafından rağbet görürken, müşteriler ramazan pidesi alabilmek için dakikalar öncesinden sıraya giriyor. Fırıncı Mehmet Eraslan Ramazan pidelerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirterek, "Ramazan ayının gelmesiyle birlikte susamlı, yumurtalı ve sade olarak Ramazan pidesi çıkarmaya başladık. Ramazan pidesine halkımız büyük rağbet gösteriyor. Müşterilerimizin taleplerine göre pidelerin üstüne yumurtada sürüyoruz. Vatandaşlar daha çok iftara yakın bir zamanda gelerek sıcak ekmek ve pide almak istemektedir" dedi.

Mehmet Eraslan, hiçbir katkı maddesi kullanmadan tamamen doğal olarak pişirdikleri ekmek, pide ve çöreklerin satışlarından oldukça memnun olduklarını da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA