Suşehri'den Kısa Kısa

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Suşehri'den Kısa Kısa
Yüksel mesajında, Ramazan'ın bir ibadet mevsimi olduğunu belirtti. Bu ayın kültür ve medeniyetin izlerini taşıdığına gönülleri coşturduğuna, ufku açtığını ve aynı zamanda sabır, kanaat, merhamet, cömertlik, iyilik zamanı olduğuna dikkati çeken Yüksel, "11 ayın sultanı Ramazan'a bir kez daha ve yeniden kavuşmuş bulunmaktayız. Bu mukaddes ilkim, gönül dünyamızda kendimizi muhakemeye çekmek için bir vesile olduğu gibi, etrafımızda yaşanan sıkıntıların, dostluk ve kardeşlik duygusuyla ortadan kaldırılabilmesi için bir imkan ve fırsattır" ifadesini kullandı.

Yoksul ve yoksun yaralarını sarmak gerektiğine vurgu yapan Yüksel, şunları kaydetti:

"Zengin, fakir, genç, yaşlı demeden aynı sofraya oturmak , aynı saflarda durmak birliğimizi ve dirliğimizi daha anlamlı hale getirecek, daha da güçlendirecektir. Bu iklimde asıl olan aç ve susuz kalmak değil, Allah'ın rızasını kazanmak, uğruna açlığa ve susuzluğa razı olabilmektir. Böylesi bir sevgi bizi Hakk'a ve hakikate, insana ve insanlığa daha da yaklaştıracaktır. Allah'ın bize bahşettiği bu kutlu zaman diliminin ilçemizde, ülkemizde ve dünyada en güzel en soylu biçimde yaşanmasını niyaz ediyorum."

- Belediyeye 2 damperli kamyon ve bir silindir alındı

Suşehri Belediyesine 2 damperli kamyon ve bir silindir alındı.

Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yeni araçların ilçeye hayırlı olmasını diledi.

Belediyenin bu tür iş makinelere ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle alm yapıldığını ifade eden Yüksel, "Belediyemizde bulunan kamyonların çok eski olmasından dolayı, İller Bankası kredisiyle 25 ton kapasiteli 2 damperli kamyon ve yol tefsiye çalışmalarında kullanılmak üzere 22 ton baskı gücü olan bir silindir kepçe alınmıştır" diye konuştu.

Yüksel, Belediye araç parkurunun daha da güçlendirileceğini belirtti.

Kaynak: AA