Burhaniyeli Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay'a

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, iki yıl önce geçirdiği rahatsızlıktan dolayı simitçiliğe ara veren şair Ahmet Nedim Hergül, simitçiliğe geri dönerken, ilk günkü gelirini de Lenfoma Kanseri olan İlkay Alkan için açılan kampanya ya bağışlayacak. Şiirlerini de simit tezgahının yanındaki duvarda sergileyen Hergül, işine döndüğü için çok mutlu olduğunu söyledi.

Burhaniyeli Şair Simitçinin İlk Günkü Geliri Küçük İlkay'a
Burhaniye de, 30 yıl içtiği sigarayı bıraktıktan sonra yazdığı sigara karşıtı şiirlerle adını duyuran 2 çocuk babası Ahmet Nedim Hergül, iki yıl aradan sonra simitçiliğe döndü. Ali Çetinkaya caddesindeki tezgahında simit satmaya başlayan Hergül, ilk günkü gelirini de Lanfoma Kanseri olan İlkokul birinci sınıf öğrencisi İlkay Alkan için düzenlenen kampanyaya bağışlayacağını söyledi.

2 yıl aradan sonra işine döndüğü için mutlu olduğunu anlatan Ahmet Nedim Hergül,” Şiirlerimi de tezgahın yanındaki duvarda sergiledim. Müşterilerim hem simit alsın hem de şiirlerimi okusunlar. Bu arada ilk günkü kazancımı da İlkay Alkan için açılan kampanyaya bağışlayacağım. Küçük kızın tedavisinde benim de katkım olsun. İnşallah sağlığına kavuşur” dedi.

Kaynak: İHA