Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri, Taşköprü'de Dolu Dolu Kutlanacak

Taşköprü Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl ilk olarak başlattığı Şehr-i Ramazan etkinlikleri bu yıl da dolu dolu kutlanacak.

Şehr-İ Ramazan Etkinlikleri, Taşköprü'de Dolu Dolu Kutlanacak
25 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde 1 hafta süreyle gerçekleşecek olan etkinlik bu yıl Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yer altı Otoparkı projesinin önümüzdeki günlerde start alacak olması nedeniyle Köprübaşı Festival alanında gerçekleşecek.

Etkinliklerde, Kuran-ı Kerim tilavetleri, ilahiler, semazen gösterilerinin yanı sıra meddah, jonglör gösterisi, ateşbaz show, fasıl, ortaoyunları, çocuklara ve vatandaşlara yönelik yarışmalar, Türk Sanat Musikisi dinletisi, Hacivat-Karagöz gösterileri, kukla gösterileri, aşuk ile maşuk gösterilerinin yer alacağını söyleyen Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, “Geçtiğimiz yıl ilk olarak düzenlediğimiz Şehr-i Ramazan etkinliklerini halkımızın yoğun ilgi göstermesi nedeniyle bu yılda gerçekleştireceğiz. Teravih namazlarının ardından gerçekleşecek olan etkinliklerle hemşehrilerimize dolu dolu ve manevi yoğunluğu olan bir Ramazan ayı geçirtmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA