Festivale Katkıda Bulunanlara Atatürk Evi Maketi Hediye Edildi

Havza ilçesinde bu yıl 26.'sı düzenlenen 25 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Termal Turizm Festivali'ne katkıda bulunanlar için Festival Kutlama Komitesi tarafından yemek düzenlendi.

Festivale Katkıda Bulunanlara Atatürk Evi Maketi Hediye Edildi
Havza Belediyesi sosyal tesisi Osmanlı Sofrası'nda düzenlenen yemeğe Kaymakamı ve Festival Kutlama Komitesi Başkanı Alper Tanrısever, Belediye Başkanı ve Komite Başkan Yardımcısı Murat İkiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, yardımsever iş adamları, kutlama, güreş ve at yarışı komiteleri üyeleri katıldı.

Yemeğin ardından Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Şahin'in açılış konuşmasının ardından Kaymakam ve Festival Kutlama Komitesi Başkanı Tanrısever festivale katkı verenlere teşekkür ederek, "Festivaller gibi organizasyonlar iş adamları ve esnafların katkıları ile daha zengin hale gelmektedir. Bizler elimizden geldiği kadar festivalin hatasız gitmesi için çalıştık, inşallah bir hatamız olmamıştır. Bir dahaki sene daha iyisini el birliği ile yapacağımıza inanıyorum. Festivale emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

İkiz de festivalin oldukça yoğun geçtiğine işaret ederek, "Festivalimizi elimizden geldiğince adına yakışır şekilde kutlamanın gayreti içerisinde olduk. Aslen bu programı daha erken bir zamanda yapmayı planlamıştık fakat 7 Haziran seçimlerinden dolayı erteledik. Siz sayın yardımseverlerimizin katkılar bizler için çok önemli. Bundan sonra da katkılarınızı bekliyoruz" diyerek katkı verenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tanrısever ve İkiz, festivale sponsor olan ve yardımda bulunanlar ile komite görevlilerine plaket ile günün anısına Havza Atatürk Evi maketi hediye etti.

Kaynak: AA