Karne Gününü Hüzünlü Kutladılar

Ünye ilçesinde 3 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakımda tedavi altına alınan 7 yaşındaki Sudenaz Elik'in arkadaşları, karne gününü buruk kutladı.

Karne Gününü Hüzünlü Kutladılar
Atatürk Parkı mevkisinde kamyonetin çarpmlası sonucu ağır yaralanarak kaldırıldığı Ünye Devlet Hastanesinde yapılan iylk müdahalenin ardından Tokat Gazi Osman Paşa Hastanesine sevk edilen Sudenaz Elik'in yoğun bakım ünitesindeki tedavisi devam ediyor.

Yunus Emre İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Elik'in arkadaşları, karne gününde Elik'in boş sırasına karanfiller bırakarak, bir an önce sağlığına kavuşup karnesini almasını diledi.

Sınıf öğretmeni Osman Güngör, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sudenaz'ın sınıfın en uslu ve çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu belirterek, "Çok hanımefendi bir kız. Bir an önce sağlığına kavuşmasını ve aramıza dönmesini temenni ediyoruz" dedi.

Sudenaz'ın ailesiyle telefonda görüştüklerini ve sağlık durumunun iyiye gittiği haberi aldıklarını dile getiren Güngör, "Bu haber tüm öğrencilerimizi ve bizleri mutlu etti. En kısa zamanda aramızda olacağından hiç şüphemiz yok" ifadesini kullandı.

Öğrencilerden Mertcan Zengin ise Sudenaz'ı çok sevdiklerini kaydederek, "Çabuk gelsin, çok özledik. Sağlığına kavuşsun, aramıza dönsün. Onun için dua ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA