Güdül'de El Sanatları Ve Aşçı Yardımcılığı Kurslarına Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı

Güdül İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı El Sanatları ve Aşçı Yardımcılığı kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

Güdül'de El Sanatları Ve Aşçı Yardımcılığı Kurslarına Katılan Kursiyerler Sertifikalarını Aldı
Halk Eğitim Merkezi bahçesinde düzenlenen etkinliğe, Güdül Kaymakamı Fatih Acar, Belediye Başkanı Hava Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Yalçın, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cumhur Gören’in yanı sıra kursiyerlerin aileleri de katıldılar.

Etkinlik öncesi Genel Sanat Yönetmenliğini Alper Gören’in yaptığı Güdül Belediyesi Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Halk Oyunları ve Spor Kulübü topluluğu, AGEM Güneşi ve Artvin Yöresi oyunlarını sergileyerek izleyenlerden alkış aldılar ve büyük beğeni topladı.

Daha sonra, törene katılan protokol el sanatları eserlerinin sergilendiği standları gezdiler ve aşçı yardımcılığı kursunda yapılan birbirinden güzel yemeklerin tadına bakma fırsatı buldular.

Güdül Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından bu yıl ki eğitim öğretim yılında açılan kurslara 200 öğrenci katıldı.

Katılımlara göre 8 El Sanatları ve 2 tane de Aşçı Yardımcılığı kursu açıldı.

Etkinlik sonunda Güdül Belediyesi Anadolu Gençlik Eğitim Merkezi Halk Oyunları ve Spor Kulübü Başkanı Kadir Hakan Gören ve Yönetim Kurulu üyeleri de Güdül Kaymakamı Fatih Acar’a nezaket ziyaretinde bulundular ve çalışmalarına verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi sundular.
Kaynak: İHA