AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Balta Açıklaması '2023 Hedefine Uygun Trabzon'u Yenileyeceğiz”

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Muhammet Balta, Of ve Beşikdüzü ilçelerinde seçim çalışmalarına devam ederek, partisinin 2023 hedeflerinden bahsetti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Balta Açıklaması '2023 Hedefine Uygun Trabzon'u Yenileyeceğiz”
İlçelerde dolaşan Balta, vatandaşlardan çok yoğun ilgi görürken, vatandaşların istek ve arzularını tek tek not alarak sıkıntıları çözme noktasında yardımcı olacağını belirtti.

Balta, “Ülke olarak 2023 hedeflerimiz var. 2023 vizyonuna uygun Trabzon’da neler yapmamız lazım, Trabzon’un hangi projelerini öne çıkartıp hangi öncelikleri belirlememiz lazım. Trabzon’umuz için öncelikli olarak Turizmi konuşmamız lazım. Bu anlamda yapılan yatırımlar var. 2005-2006 yılları arasında Trabzon İl Genel Meclisi kayıtlarında vardır. En önemli gündem konumuz Trabzon’da turizmin canlandırılması konusu vardır. Bunu yaparken de öncelikle Turizm alt yapısını güçlendirmek lazım. Bu anlamda Trabzon’da kamuya ait bazı arazilerin turizm alt yapısının oluşması için kullanıma açılmasını öngörmüştür. Şimdi çok mutluyum. Bu çalışmalar şimdi meyvesini verdi ve bu anlamda bir çok otel yapımı gerçekleştiriliyor. Bir başka şeyde yaylarımız ve doğal güzelliklerimiz. Trabzon’umuza gelen Turistleri buralara çekmek ve oralarda zaman geçirmelerini sağlayacak alt yapıyı oluşturmak lazım. Yol alt yapısını bir an evvel iyileştirmemiz lazım. Bir başka konuda Trabzon’da ortak akılı geliştirip Havalimanından karşılanmak üzere Turizm ofislerini oluşturmalıyız. Bunu merkez ve ilçelerimize yaymalıyız. Ulaşım anlamında bölgemizin merkeziyiz. Havalimanımız var. Onunla alakalı da bir dizi çalışmalarımız var. Mevcut standartlarını artıracağız. İkinci pist konusu var. Bu sorunu da çözerek havalimanımızı tam anlamıyla bir uluslar arası havalimanı haline dönüştüreceğiz” dedi.

Kaynak: İHA