Kazan'da Çocuklar 'Şenlik'Te Buluştu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak hizmetlerini sürdüren Kazan Aile Yaşam Merkezi, “1.Çocuk Şenliği” düzenledi.

Kazan'da Çocuklar 'Şenlik'Te Buluştu
Birbirinden farklı sosyal aktiviteleriyle Kazanlılar’ın sosyal ve kültürel yaşamlarının vazgeçilmez bir parçası haline gelen Kazan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği” ile bu kez de çocukların yüzü güldü. Çocuk Kulübü’ne üye yüzlerce çocuk düzenlenen etkinlikte gönüllerince eğlenerek, mutlu bir gün geçirdi. Aile Yaşam Merkezi’nin bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe aileleri ile birlikte katılan çocuklar, güzel havanın ve yaz tatilinin gelişini tiyatrolar, yarışlar ve folklor gösterileriyle coşkulu bir şekilde kutlarken, bir yandan da sona eren bir yıllık eğitim maratonunun yorgunluğunu atmış oldular.

“1.Çocuk Şenliği”nde merkeze üye çocuklar tarafından hazırlanan Aşuk ile Maşuk tiyatro oyununu şen kahkahalarla izleyen çocuklar, birbirinden hareketli Karadeniz yöresine ait folklor gösterisine de coşkulu alkışlarla eşlik ettiler. Ardından seymen ekibi ve step grubunun yaptığı gösteriler ise izleyenlerinin büyük beğenisini topladı. Renkli görüntülere sahne olan şenlikte, Çocuk Kulübü üyeleri etkinliğin tadını bahçede oynadıkları yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı ve halat çekme yarışmaları ile çıkardılar. Oyunlar, danslar, müzik ve yarışmalarla geçen günün sonunda Kazanlı çocuklar, anılarına unutulmaz bir günü eklemiş oldular.
Kaynak: İHA