Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATV-AHaber ortak yayına katıldı. Erdoğan, son dönemlerde attığı algı manşetleriyle dikkat çeken Doğan Medya'yı sert bir dille eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler
Öncelikle kendisi hakkında geçmişte atılan manşetlere değinen Erdoğan, Doğan Medya sahibi Aydın Doğan'a seslenerek 'Senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsın benim için hiç bir şey ifade etmez.' dedi.

Erdoğan, Doğan grubunun sistematik algı manşetleriyle ilgili de şunları söyledi;

ŞİŞLİ BELEDİYE BAŞKANI DA İŞİN İÇİNDEYDİ...


Bu süreç içersinde bunları çok iyi tanıdım. Belediye başkanlığı dönemde de böyle talepleri olmuştu. Kadir Topbaş'ın başkanlığı döneminde Doğan Hilton'u satın aldı fakat aldıktan niyetleri niyetleri yıkıp daha büyük bir otel inşa etme niyetindeler. Şişli Belediye Başkanı'da malum zat biliyorsunuz. Kadir Bey bu konu için geldi sakın ha sakın dedim.

Belediye Başkanlığı dönemimde benimle uzaktan yakından alakası olmadığı halde Sultanbeyli'de villalarım olduğu söylendi.

MUHTAR BİLE OLMAZ DEDİLER, BAŞBAKAN OLDUM

Onlar muhtar bile olamaz dediler fakat Başbakan oldum. Bunlar başbakanlığım sürece bazı köşe yazarları var gerekirse ismen açıklayacağım, Ankara'da iş takibi yapıyorlardı.

BEN KASIMPAŞALIYIM...

İkili görüşmelerde böyle konuşmuyorlar. Sizden dürüstlük bekliyorum, dedim, ama olamadılar. Önceki hükümetlerle çok uğraştınız, ben Kasımpaşalıyım hakkınız neyse onu alırsınız dedim. Başbakanlığa geldiler attıkları başlıkları kendilerine de gösterdim

SENİN O MAAŞLI ŞARLATANLARIN...

Bunlar asla dürüst olmadılar. Şimdi de başyazıyla bana gönderme yapıyorlar. Sen ne yaparsan yap etrafında kimi toplarsan topla, senin maaşlı şarlatanların ne yazarsa yazsınlar. Ben inandığım doğruları savunacağım.

'Doğan medyasının gazeteleri benim adaylık sürecimden başlayarak attığı manşetler ortada. İkili görüşmelerde böyle konuşmuyorlar. Sizden dürüstlük bekliyorum, dedim, ama olamadılar. Şimdi de başyazıyla bana gönderme yapıyor. Sen ne yaparsan yap etrafından kimleri toplarsan topla köşe yazarların ne yazarlarsa yazsınlar ben alışılmış bir Cumhurbaşkanı olmayacağım. İnandığım doğru bildiğim ne varsa bunları milletime anlatacağım.'

KÖŞE YAZARLARI İŞ TAKİBİ YAPIYORLARDI

Onların bazı köşe yazarları var. Gerekirse onları da zamanında isimleriyle açıklayacağım. Bunlar Ankara'da iş takibi yapıyorlardı. Hatta randevularını onlar alıyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözlerErdoğan'dan F.Bahçe'ye sitem Bursaspor'a tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler'Bunun bedelini ağır öderler' Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözlerCumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aydın Doğan'a ağır sözlerErdoğan'ın Diyanet sürprizi belli oldu