Genç Fırçalardan Görsel Şölen

Manisa Lisesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Görsel Sanatlar Öğretmeni Binnur Okkan ve öğrencileri tarafından hazırlanan Genç Fırçalar Resim Sergisi büyük ilgi gördü.

Genç Fırçalardan Görsel Şölen
Manisa Lisesinde gerçekleştirilen sergi açılışı Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Feyzi Yüksel, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Ercan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cezmi Yıldırak, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Şimşek, Manisa Mesleki Teknik Eğitim Lisesi Müdürü Ömer Bozoğlu, İsmet İnönü Kız Teknik Meslek Lisesi Müdürü Osman Kuşçuoğlu, Merkez Efendi İlkokul Müdürü Serdar Akbaş ve Manisa Lisesi Müdürü Ramazan Karaman tarafından yapıldı.

Manisa Lisesi Görsel Sanatlar öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisinde özellikle suluboya resim tekniği ve Linol baskı tekniği ile yapılan resimler beğeni kazandı. Sergi devam ederken bir grup öğrenci suluboya ve linol baskı tekniği ile canlı performans etkinliği ile dikkatleri üzerlerine çektiler.

Manisa Lisesi Mezunlar Derneği üyeleri ve Okul Aile Birliği üyeleri serginin gurur verici bir tablo olduğunu söyledi.



Sergide Manisa Lisesi Görsel Sanatlar öğrencilerinden, Erim Eyigör, Sedef Fidan, Merve Bölümkan, Nilay Paslar, Funda Oray, Hasan Can Kabaağaç, Cemile Nur İzci, Şadiye Şahin, Elif Berksoy, İpek Aguşlar, Hatice Dinçer, Ayşenur Mert, Sema Kaya, Melike Dönmez, ve Gizem Aşkın’a ait bireysel panolar büyük beğeni topladı.

Serginin, 24 Mayıs tarihine kadar Manisa Lisesi A Blok binasında halkın hizmetine açık kalacağı öğrenildi.
Kaynak: İHA