Eyüp Belediyesi'nden Öğrencilere Destek

Lise son sınıfta bulunan öğrencilere burs veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nin robot yarışmasında birinci olan robotunu inceledi.

Eğitime ve öğretime verdiği destekle bilinen Eyüp Belediyesi tarafından öğrencilere verilen burs yardımları devam ediyor. Alibeyköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, düzenlenen törenle son sınıf öğrencilerine 500 liralık burs yardımı yaptı. Alibeyköy Mesleki Teknik Anadolu Lisesi düzenlenen törenin ardından Başkan Aydın, "9’uncu Uluslararası Robot Yarışması"nda temalı kategoride 1’inci olan robotu inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Burs dağıtımın kendileri için geleneksel hale geldiğini söyleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz lise son sınıfta okuyan öğrencilerimize üniversiteye geçişte kolaylık sağlamak ve destek olması açısından bu yardımı yapıyoruz. Çok olumlu ve hedefini bulan bir yardım olduğunu görüyorum. Uluslararası bir yarışmada da dereceye giren bu öğrencilerimiz, Alibeyköy Meslek Lisesi tarihinde de bir ilke imza attı. Biz o projede de onlara destek vermiştik bundan sonrada vermeye devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan burs yardımı alan öğrenciler ise, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirttiler.
Kaynak: İHA