Dizi oyuncusu Fatma Güler tutuklandı

Dolandırıcılık yaparken yakalanan ve adliyeye sevk edilen oyuncu Fatma Güler ile Okan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Dizi oyuncusu Fatma Güler tutuklandı
Dizi oyuncusu Fatma Güler tutuklandı
Medcezir ve Kurt Seyit dizilerinde rol alan oyuncu Fatma Güler, ATM'lere yerleştirdikleri kart kopyalama cihazlarıyla dolandırıcılık yaparken yakalandı.

Dizi oyuncusu Fatma Güler, vatandaşların kredi kartı bilgilerini depoladıkları sahte kartlarla bankamatikten para çekerken yakayı ele verdi.

Hesabından bilgisi dışında para çekildiğini gören bir vatandaş, durumdan bankayı haberdar etti. Banka yetkilileri de durumu Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bildirdi. Yenişafak'ın haberine göre; İhbar üzerine harekete geçen polis, şüphelilerin 3 ay önce de aynı suçtan tutuklanan dizi oyuncusu Fatma Güler ile Okan Ç. ve Yasin B. olduğunu tespit etti.

HESAPLARI BOŞALTTILAR

Zanlılar, Fatih-Millet Caddesi'ndeki bir ATM'den sahte kartlarla para çekerken suçüstü yakalandı. Medcezir ve Kurt Seyit dizilerinden tanınan oyuncu Fatma Güler ile suç ortakları Okan Ç. ve Yasin B.'nin, bankamatiklere yerleştirdikleri aparatlar yardımıyla kredi kartı bilgilerini kopyaladıkları vatandaşların hesaplarını boşalttıkları belirlendi.

Bakırköy, Bahçelievler ve Fatih'te 20 farklı ATM'ye aparat yerleştiren zanlıların, 10 gün içinde 95 vatandaşın hesabından 150 bin liralık vurgun yaptığı tespit edildi. Şüphelilerin para çekmeye motosikletle gittikleri, tanınmamak için kasklarını başlarından çıkarmadıkları görüldü. İşlemlerin ardından adliyeye sevk edilen oyuncu Fatma Güler ile Okan Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi, Yasin B. ise adli kontrol uygulanarak serbest bırakıldı.