Darendeliler, MHP'ye Tam Destek Verdiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayları, Darende’ye çıkarma yaparak, Darendelilerden tam destek aldılar.

Darendeliler, MHP'ye Tam Destek Verdiler
MHP Malatya Milletvekili adayları, 7 Haziran Genel Seçim çalışmaları kapsamında Darende’de MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışı gerçekleştirdi. Açılış için Darende’ye giden MHP’li Milletvekili adaylarını Darendeliler Yukarı Ulupınar mevkiinde davul zurna eşlinde yüzlerce arabayla karşıladılar. Konvoyla Darende merkezine gelen MHP Malatya Milletvekili adayları MHP Darende Seçim İrtibat Bürosu açılış töreni yapıldı. Törenin açış konuşmasını MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem yaptı. Erdem, Darendelilerin MHP’li milletvekili adaylarına sahip çıktığını ve bağrına bastıklarını belirtti.

MHP Malatya birinci sıra Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüdüğünü belirterek, “Darendeliler, Milliyetçi Hareket ile birlikte iktidara yürümeye hazır mısınız? Milliyetçi Hareket, Darende’ye, Malatya’ya hizmet etmek üzere iktidara yürüyor. Milliyetçi Hareket iktidarında 13 milyon işsiz varken, sarayda yaşamayı haram biliyor. 13 milyon işsizimize her yıl 700 bin iş imkanı vaat ediyor. Biz saray yapmak için değil fabrika yapmak için iktidara yürüyoruz. İşsiz gençlerimize iş imkanı sunmak için iktidar yürüyüşümüze omuz vermenizi bekliyoruz. Biz kayısı üreticinin, diğer çiftçilerin kullandığı mazot fiyatını 1.75 kuruş yapmak için iktidara geliyoruz. Eğer bizimle yürürseniz, çiftçinin kullandığı mazot 1 lira 75 kuruşa düşecek. Cenabı Allah izin verirse, işsizimize, asgari ücretlimize, emeklimiz rahat bir nefes alacak” dedi.

Kaçak sarayda bir çay bardağının fiyatı bin lira olduğunu anımsatan MHP’li Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında kaçak sarayın üniversiteye dönüştürüleceğini kaydetti.

Milliyetçi Hareket iktidarında asgari ücretin bin 400 lira olacağını, en düşük emekli maaşını da asgari ücret düzeyinde olacağını belirten Yıldız, emeklilere de her yıl iki defa birer maaş ikramiye verileceğini belirtti.

7 Haziran genel seçimlerinde hem Darende’de hem de Malatya’da birinci olacaklarını vurgulayan Yıldız, Türkiye’de de tek başına iktidar olacaklarını kaydetti.

MHP Darende Seçim Bürosu açılışından sonra MHP’li Milletvekili adayları Darende esnaf ve vatandaşlarını da ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket iktidarında esnaf ve vatandaşlara yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirmeler yaptılar.
Kaynak: İHA