İnciroğlu Otomotiv Bmw Kullanıcılarına Servis Hizmeti Vermeye Başladı

Borusan Otomotiv yetkili bayisi İnciroğlu Otomotiv, BMW ve MINI kullanıcılarına servis hizmeti vermeye başladı. İnciroğlu Otomotiv uzman, sertifikalı kadrosu 5 bin metrekarelik servis alanı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımıyla BMW ve MINI markalarına hizmet vermeye başladı.

İnciroğlu Otomotiv Bmw Kullanıcılarına Servis Hizmeti Vermeye Başladı
İnciroğlu tarafından satış ve servis hizmetlerini sürdüreceği, toplamda 8 bin 250 metrekare kapalı, 4 bin 750 metrekare açık alana sahip tesis, arıtma, geri dönüş sistemleri ve güneş enerjisi ile ‘Yeşil Tesis’ olarak hazırlandı. Borusan Otomotiv tarafından sertifikalandırılmış İnciroğlu uzman servis ekibi, ileri teknoloji servis ekipmanları ile donatılan tesiste koşulsuz müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermeye başladı.

Açılışa Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Çelik, burada sergilenen otomobiller hakkında bilgi aldı. Yapılan açılışın ardından servisten ilk aracı Şükrü Kaya aldı. Açılışta konuşan BMW Genel Müdürü Orhan Cansın, bugüne özel elektrikli ‘Yeşil Araçları’ sergilediklerini söyleyerek, “Bugün Borusan Holding ile açılışımızı düzenledik. Güzel bir organizasyon yaptığımızı umuyorum, misafirlerimizi eğlendireceğimizi umuyorum. Şuanda içeri girdiğimizde tek bir aracımız var, dışarıda da bir aracımız var. Bunlar elektrikli araçlar. Tesisimiz ‘Yeşil Tesis’. Bugüne özel sergilediğimiz araçlar ‘Yeşil Araçlar’. Bu şekilde bir organizasyon yaptık” ifadelerini kullandı.

İnciroğlu Otomotiv’de BMW ve MINI satış ve servis hizmetlerinin yanında BMW Premium Selection - Onaylı Kullanılmış Otomobil Satışı, BMW ve MINI modelleri için aksesuar satışı gerçekleştirilirken, 800 metrekarelik alanda oto kuaför hizmeti de verileceği belirtildi.
Kaynak: İHA