Medical Park'tan Yeni Protokol

Perşembe Belediyesi ile Medical Park Ordu Hastanesi arasında belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının hastanenin sunduğu sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilmeleri için protokol imzalandı.

Medical Park'tan Yeni Protokol

Protokol imza törenine Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar, Belediye Başkan Yardımcısı Olcay Çanak, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat, Genel Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Çalış ve hastane yöneticileri katıldı.

İndirim protokolü, Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar ve Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar,,imzalanan bu sözleşmeyle belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının Medical Park Ordu Hastanesi'nde verilen sağlık hizmetlerinden indirimli olarak faydalanabileceğini söyledi.

Belediye personelinin ve birinci derece yakınlarının, sağlık hizmeti ihtiyaçlarında Medical Park Ordu Hastanesi'nden indirimli faydalanabilmesi için bu protokolü imzaladıklarını ifade eden Bahtiyar, "Anlaşmanın tüm personelimize hayırlı olmasını diliyorum ve böyle bir anlaşmanın imzalanmasını sağlayan Genel Müdür Murat Kalafat başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İmzalanan indirim protokolü ile Perşembe Belediyesi personeline ve birinci derece yakınlarına daha fazla katkı sağlamayı arzuladıklarını ifade eden Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Murat Kalafat ise, "Kurum olarak imzaladığımız indirim protokolleri ile amacımız; kaliteli sağlık hizmetimizi toplumun her kesimine sunabilmektir. Bu anlamda Perşembe Belediyesi ile iş birliği gerçekleştirdik. Birlikteliğimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA