Kartepe’de Alt Geçitler Kent Estetiğine Göre Düzenleniyor

Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçedeki 21 alt geçidin kent estetiğine uygun hale getirmek adına proje çalışması başlattı.

Kartepe’de Alt Geçitler Kent Estetiğine Göre Düzenleniyor

Kent estetiğinin ön planda tutan çalışmalarını sürdüren Kartepe Belediyesi, yaya ve araç trafiğine yön veren alt geçitlerde çalışma başlattı. Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü de alt geçitlerin fiziki şartlarının iyileştirilmesini sağlayarak bu yöndeki çalışmalara katkı veriyor. Kartepelilerin ortak kullanım alanlarını geliştirmek adına alt geçitleri kent estetiğine uygun hale getirecek proje çalışmalarını Eşme’den başlatan Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü ekipleri, düzenlemelerini diğer birimlerle koordineli şekilde uyguluyor.

Proje tamamlandığında, alt geçitlerin görüntüsü yeni ambiyansıyla hoş ve zarif haliyle görsel bir güzellik sağlayacak. Özellikle transit geçişin yaşandığı karayolu ve demiryolu güzergahlarındaki alt geçitleri kent estetiğine uygun hale getirecek proje çalışması, vatandaşların da takdirini topluyor.
Kaynak: İHA