Nezaket Emine Atasoy, Yaser Arafat'ın Anıt Mezarını Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin ziyareti kapsamında Ramallah'ta bulunan Filistin Devletinin Kurucu Devlet Başkanı Yaser Arafat'ın kabrini ziyaret etti.

Nezaket Emine Atasoy, Yaser Arafat'ın Anıt Mezarını Ziyaret Etti

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Filistin Devletinin Kurucu Devlet Başkanı Yaser Arafat'ın anıt mezarını ziyaret ederek çelenk koydu. Atasoy, "Filistin Devletinin kurucu Devlet Başkanı; Filistin Halkının büyük lideri, bağımsızlık sembolü büyük Devlet adamı Merhum Devlet Başkanı Yaser Arafat'ın naaşının huzurunda saygı ile eğiliyorum. Yaser Arafat hayatı boyunca Filistin halkının özgürlüğüne kavuşması ve Filistin Devletinin bağımsız bir Devlet olarak Dünya Devletlerinin arasında yerini alması için dünyaya karşı büyük bir mücadele vermiştir. Filistin Devletinin Merhum Cumhurbaşkanı Yaser Arafat'ın kurmuş olduğu Filistin Devleti sonsuza denk yaşayacaktır" dedi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Filistin Devletinin Merhum Devlet başkanı Yaser Arafat'ın Anıt Mezarını ziyaretinde Türkiye Cumhuriyeti Filistin Büyükelçisi Mustafa Sarnıç ve Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas'ın danışmanları tarafından karşılandı.
Kaynak: İHA