Güce Kaymakamı Akyürek'e Sporculardan Ziyaret

Türkiye finallerinde Giresun'u temsil eden Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu Masa Tenisi Takımı sporcuları Güce Kaymakamı Ahmet Akyürek'i ziyaret etti.

Ziyarette kupalarını Kaymakam Akyürek'e sunan sporcular, çalışmaları ve düzenlenen turnuvalar hakkında bilgi verdi.
Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu Kız Masa Tenisi Takımı sporcularının son dönemlerde önemli başarılar elde ettiğini ifade eden Kaymakam Akyürek, bu durumun ilçe ve öğrenciler adına sevindirici olduğunu söyledi.

Öğrencileri ilçe halkı adına kutlayarak, teşekkür eden Kaymakam Akyürek, "Güce Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu Kız Masa Tenisi Takımı sporcularının Malatya'da yapılan Türkiye finallerinde Giresun'u temsil etmeleri bizleri hem sevindirdi hem de gururlandırdı. İnşallah ileride yapılacak olan müsabakalarda daha başarılı olursunuz. Bizler sizlerin spor ve sosyal alanlarda olduğu gibi derslerinizde de başarılı olmanızı istiyoruz. Sizin başarınız için elimizden her türlü gayreti göstereceğiz. Bu başarıyı ilçemize armağan eden başta okul müdürümüz Kahir Al'a emeği geçen idarecilerimiz olmak üzere Giresun'dan gelerek takımımızı çalıştıran antrenör Sabahattin Şahin'e teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Ahmet Akyürek, Zübeyde Hanım Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Kahir Al'a başarı belgesi, Antrenör Sabahattin Şahin'e teşekkür belgesi ve Masa Tenisi Kız Takımına ise çeşitli hediyeler verdi.
Kaynak: AA