Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü Yıl Dönümüne Doğru

Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla, 24-25 Nisan'da Gelibolu Yarımadası'nda yapılacak törenler nedeniyle D-200 ve D-550 devlet karayolunun "Çanakkale-Eceabat, Eceabat-Çanakkale, Kilitbahir-Çanakkale, Çanakkale-Kilitbahir" feribot bağlantıları törenler sona erene kadar araç trafiğine kapatılacak.

Çanakkale Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü törenleriyle ilgili 24-25 Nisan'da kentte, yerli ve yabancı konuk katılımıyla üst düzeyde devlet töreni yapılacağı bildirildi.

Törenlere katılımın çok fazla olacağı göz önünde bulundurularak, trafik güvenliği açısından etkinliklerin düzenli ve sağlıklı yapılması amacıyla, şehir merkezinden geçen D-200 ve D-550 devlet karayolunun "Çanakkale-Eceabat, Eceabat-Çanakkale, Kilitbahir-Çanakkale, Çanakkale-Kilitbahir" feribot bağlantılarının törenler sona erene kadar araç trafiğine kapatılacağı duyuruldu.
Trafik akışının 24 Nisan saat 07.00'den başlayıp, program bitimine kadar "Lapseki-Çardak-Gelibolu, Gelibolu-Çardak-Lapseki, Kepez-Eceabat, Eceabat-Kepez" feribot bağlantılı güzergahlardan yapılacağı kaydedildi.
Kaynak: AA