Burhaniyeli Tekvandocular Adıyaman Yolcusu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Balıkesir de yapılan liseler arası tekvando İl seçmesinde birinci olan tekvandocular, Aydın ilinde yapılan grup elemelerinde Balıkesir’in temsil ederken, şimdi ed Adıyaman’a gidiyorlar.

Burhaniyeli Tekvandocular Adıyaman Yolcusu
Aydındaki karşılaşmalar da. Burhaniye Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ferit Orhan ikinci olurken, Burhaniye Ayşe Akpınar Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Bilal Karaduman da üçüncü oldu
Ferit Orhan ve Bilal Karaduman, 25-27 Nisan tarihleri arasında Adıyaman’da yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Adıyaman’a gitmeye hazırlanan sporcuları kutlayan Antrenör Rıza Güven,” Burhaniye Halk Eğitim Müdürlüğünün açtığı Tekvando kurslarında yetişen bu sporcularımız Adıyaman’daki Türkiye şampiyonasında da ilçemizi ve ilimizi temsil edecekler. Her yerde; il, bölge ve ülke çapındaki tüm organizasyonlarda ilçemizi başarı ile temsil ediyoruz. Son bir ay içerisinde Çanakkale’de, Aydın’da, Kütahya’da, Antalya’da ve Balıkesir’de ilçemizi temsil ettik. Bu organizasyonlara katılırken çalışmalarımız da devam ediyor. Çünkü her şampiyonanın yaş grubu, kategorisi, şartnamesi farklı. Bir grup şampiyonaya giderken diğer gruplar çalışmalarına devam ediyor. Şampiyonalar oldukça yorucu ve külfetli oluyor, imkanlar son derece sınırlı. Diğer yandan okul ve dersler devam ediyor. Sporcular etkinlik yoğunluğundan okul ve dersler konusunda zorlanıyor. Bütün olumsuzluklara rağmen süreci devam ettiriyoruz. Başarımızda emeği olan, Belediye Başkanımız sayın Necdet Uysal başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sabri Pekşen’e, Halk Eğitim Müdürümüz Zehra Demirkıra Kılıç’a. İlçe Spor Müdürümüz Ali Keleş’e Okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA