Evleneceksen Gel - Gelin adayı Fadime'nin gözyaşları

Evleneceksen Gel'de Gelin adayı Fadime, ailesinden dert yanıp gözyaşlarına boğuldu.

Evleneceksen Gel - Gelin adayı Fadime'nin gözyaşları
SHOW TV ekranlarında yayınlanan Uğur Arslan ile Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programının bugünkü bölümüne gelin adayı Fadime'nin gözyaşları damgasını vurdu.

Seda Sayan, Fadime'ye annesiyle arasının nasıl olduğunu sorunca gelin adayı, 'Ailemden sadece annemle aram iyi' yanıtını verdi.

'Ağabeyin seni burada zorla tuttuğumuzu söylüyormuş' diyen Seda Sayan'a gelin adayı, 'Bunu duyunca çok üzüldüm. Bir aydır üzerimde baskı var' diyerek şunları söyledi:

'BEN DIŞARIDA SEFİLLİK YAŞARKEN REZİL OLMUYORDUNUZ DA...'

'Buraya gelmeden önce kimse aç mısın, tok musun, ne yapıyorsun diye sormadı. Ama buraya geldikten sonra öz ablam internette iftiralar attı. Ağabeyim 'Sen ne arıyorsun orada? Bizi rezil ettin' dedi. Ben soruyorum şimdi; ben dışarıda sefillik yaşarken siz rezil olmuyorsunuz da ben burada namusumla eş adayı beklerken mi rezil oluyorsunuz?'

'Benim ailemle can bağım yok' diyen gelin adayı, 'Benim bir annem ve oğlum var, başka kimsem yok. Burada beni kimse zorla tutmuyor. Ben burada sahipleniyorum, huzurluyum. Öz ablam ve ağabeyim mutlu olmamı istemiyor' şeklinde konuştu, gözyaşlarına boğuldu. BEYAZ GAZETE