Boğazkale'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Boğazkale İlçe Müftülüğü tarafından yürütülen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Boğazkale İlçe Müftülüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Peygamber Efendimizin Hayatı” konulu bilgi yarışması düzenlendi.

Boğazkale'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Öğrencilere 25 sorunun sorulduğu yarışmada cevaplar yazılı olarak istendi. Öğrencilerin ve seyircilerin büyük heyecan yaşadığı yarışmada birinciliği Boğazkale Ortaokulu elde etti. Boğazkale Ortaokulu öğrencileri Nisanur Şahin, Sümeyye Özüdoğru ve Ecenur Kevser Seçkin hediyelerini Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, Garnizon Komutanı Yakup Akmeşe ve Belediye Başkanı Osman Tangazoğlu tarafından aldılar.

Boğazkale Kaymakamı Osman Aydoğan, "Yarışmada birinci olan öğrencilerin ayrıca Kapadokya gezisi yapılacağını bildiren Boğazkale Müftüsü Yüksel Çelik’e ve Boğazkale Milli Eğitim Müdürü Selahaddin Sütbaş’a böyle bir yarışma düzenlediği ve öğrencilere fırsat tanıdığı için teşekkür ediyorum. Boğazkale Ortaokulu öğrencilerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruzm." dedi.

Kaynak: İHA