Tüpraş 11. Briç Festivali

Kocaeli Büyükşehir Briç Spor Kulübü ve Tüpraş Sosyal Etkinlikler İzmit Oyun Kulübü işbirliğiyle gerçekleştirilen Tüpraş 11. Briç Festivali, sona erdi.

Tüpraş Kurumsal İletişim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 39 takım ve 156 oyuncu katılımlı Board-A-Match ile başlayan festival, cumartesi ve pazar günleri 77 masa ve 153 çift ile devam etti.
17 kentten 306 sporcunun katıldığı festivaldeki turnuvada, çok sayıda milli sporcu ve Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen 20 öğrenci de yarıştı.
Turnuvanın teknik sorumluluğunun baş direktör Rahmi İyilikçi, skorizasyonun ise Güray Sevim, Özkan Yurtsever, Ünsel Alp Ünlüoğlu ve Erhan Kahraman tarafından yürütüldüğü aktarılan açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
"Tüpraş 11. Briç Festivali Final A birinciliğini İhsan Tosun, Volkan Denizci, Final A ikinciliğini Yusuf Kahyaoğlu, Ali Orhan Ekinci, Final A üçüncülüğünü Yavuz Ferah, Veysel Levent Karabaş Final B birinciliğini Soner Çubukçu, Tolga Özbay, Final B ikinciliğini Önder Kadri Bilgin, Aytül Gazievrenosoğlu, Final B üçüncülüğünü Tevfik Sayılkan, Ömer Kızılok kazandı. Gençler birinciliğini Eren İmdat, Burcu Üsküp, Kadınlar birinciliğini Dilek Yavaş, Nur Kumkale, Senyör birinciliğini Ergun Korkut, Enver Durulmuş, Karışık birinciliğini İsmail Kandemir, Sevil Nuhoğlu, Tüpraş birinciliğini Nami Yılmaz, Hüseyin Büyükyıldız çifti kazandı. Board A Match birinciliğini Fikri Uğur, Mehmet Emiroğlu, İbrahim Gökalp Eroğlu, Halil İbrahim Çelebi, Board A Match ikinciliğini Tezcan Şen, Erdoğan Kaya, Hakan Peyret, İlker Ayaz Board A Match üçüncülüğünü ise Numan Bakar, Salim Döğer, İsmail Tolga Mert, Can Korkmaz aldılar."
Festivalde geçen yıl jübilesini yapan baş direktör Dursun Külük'e, Tüpraş Genel Müdür Yardımcısı Mesut İlter tarafından onur plaketi takdim edildiği bildirilerek, festivalin ilk onur plaketinin ise geçen yıl Tüpraş'ta briç kulübünün kurulması ve yaygınlaşması konusunda eğitim veren ve rehberlik eden Haluk Özyuva'ya verildiği kaydedildi.
Kaynak: AA