'En Sevgiliye Özlem 'Şiir Yarışması Finali Yapıldı

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.

'En Sevgiliye Özlem 'Şiir Yarışması Finali Yapıldı
Ş ve Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “En Sevgiliye Özlem” konulu şiir yarışmasında kendi okullarında birinci olan öğrenciler finalde buluştular.
Doğanşehir de Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen “En Sevgiliye Özlem” konulu şiir yarışmasında kendi okullarında kıyasıya yarışarak, birinci olan öğrenciler birbirinden güzel diksiyonlarıyla Belediye Düğün Salonu’nu dolduran vatandaşları mest ettiler.

Jüriyi etkileyen ve jürinin karar vermesini zorlaştıran öğrenciler, Hz. Peygamber (S.A.V) için şiirler okudular. Resule olan sevgilerini en iyi şekilde dile getiren okul öğrencilerinden birinci Gövdeli Ortaokulu’ndan Yasemin Konak, ikinci Söğüt Ortaokulu’ndan Sıla Cindemir ve üçüncü Sürgü Ortaokulu’ndan Buse Ayabakan oldu. Lise öğrencileri arasında yapılan yarışmada ise birinci Doğanşehir Anadolu Lisesi’nden Tuba Demiralp, ikinci Vaizeoğulları Sağlık Meslek Lisesi’nden Cansel İlhan ve üçüncü Doğanşehir Ç.P.Lisesi’nde Zuhal Karaman Adül oldu. Öğrencilere ödüllerini, Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve Belediye Başkanı Vahap Küçük verdi. Dereceye giren öğrenciler Malatya il birinciliği için yarışacaklar.

Doğanşehir Belediye Düğün Salonu’nda yapılan yarışmaya Doğanşehir Kaymakamı Murat Irtgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Garnizon Komutanı Gürkan Küçükparlak, Askerlik Şube Başkanı Murat Işıldak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caner Güler, Orman İşletme Şefi Mehmet Mustafa Dağdeviren, daire amirleri, öğretmenler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldılar. Yarışma ödül töreni ile sona erdi.
Kaynak: İHA