Canik Belediye Başkanı Genç'in Ziyaretleri

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Bizler şimdi 2023'ü şekillendiriyoruz, 2071'in temellerini atıyoruz. 2071'i şekillendirecek olan ise gençlerimizdir" dedi.

Genç, AK Parti Canik İlçe Gençlik Kolları Başkanı Serkan Asma ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Burada gençlerle bir süre sohbet eden ve onlara tavsiyelerde bulunan Osman Genç, Türkiye'nin ve Samsun'un geleceği için gençlerin önem taşıdığını belirtti.

Türkiye'nin arkasındaki gerçek gücün gençlik olduğunu AK Parti hükumetinin ortaya koyduğu 2023 ve 2071 hedeflerini gençlerin şekillendireceğini belirten Genç, "Bizler şimdi 2023'ü şekillendiriyoruz, 2071'in temellerini atıyoruz. 2071'i şekillendirecek olan ise gençlerimizdir. Yani sizler bu ülkenin geleceğini şekillendireceksiniz. Bu bakımdan sizlerin de şehrimiz ve ülkemiz adına sorumluluğu büyük. Bu manada 21. yüzyılı iyi algılamalıyız. Dünyaya, ülkemize ve şehrimize ait fotoğrafı iyi okumak lazım. Dolayısıyla şirketler yarışta bir adım önde olmak için kendini yenileyen, gelişmeye açık gençleri tercih etmektedir. Bir şehir gelişecekse ahlaki ve manevi değerleriyle birlikte büyümelidir. Okuyan, düşünen, üreten, bölgesindeki sorunlara ilgi gösteren, yerinde saymayan bireyler olun" diye konuştu.


Kaynak: AA