Başkan Üzülmez, Derbent’te Okulları Gezdi

Eğitim kurumlarına yönelik ziyaretlerini önceki günde Derbent’te sürdüren Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ilçede hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını belirtti.

Başkan Üzülmez, Derbent’te Okulları Gezdi

Geleceğin teminatı çocukların eğitimi önemseyen çalışmalar ve hizmetlerde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, okul ziyaretlerini Derbent Ata İlkokulu, Derbent Ortaokulu ve Derbent Ana Okulu ile sürdürdü. Okul ziyaretlerinde öğrencilerinin sevgi gösterisi ve tezahüratları ile karşılaşan ve moral bulan Başkan Üzülmez, sınıfları gezdi, öğrencilerle sohbet edip onlara “İyi dersler”, “Hepiniz başarılı olmak için çalışın” dileklerinde bulundu.

Okullarda okul idareci ve yöneticileri ile sohbet eden, eğitim ve öğretim kurumları ile ilgili talepleri dinleyen Başkan Üzülmez’e, Derbent Mahalle Muhtarı Turhan Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Nebahat Kılıç, Halkla İlişkiler Koordinatörü Yusuf Özdemir ve AK Parti Kartepe İlçe yöneticileri de eşlik etti. Okulların eğitim kadroları ve fiziki durumları ile ilgili bilgiler aktaran okul idareci ve yöneticileri eğitime ve eğitim kurumuna verdiği destek için Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini de ilettiler.

Kartepe’de eğitim seviyesinin yükseltilmesi yönünde kendi asli görevleri olmamasına karşı bunu kendilerine görev sayan bir anlayışın çerçevesinde eğitim ve eğitim kurumlarını önemsediklerini belirten Başkan Üzülmez, “İlçemizdeki okulların ihtiyaçlarının giderilmesi yönünde aldığımız prensip kararımız çerçevesinde bireysel başvurulardan ziyade okul idareci ve yöneticilerinin milli eğitim müdürlüğü üzerinden yapacakları talepleri değerlendireceğiz. Gücümüz ve imkanlarımız ölçüsünde tamamını karşılamaya çalışacağız” dedi.

Henüz genç bir ilçe olunmasına karşı hızlı bir değişim ve dönüşümle bütün işlerin çözüme kavuşacağını belirten Başkan Üzülmez, “Okullarımızın çok amaçlı salon eksikliğinin giderilmesi yanı sıra ilçemize spor salonu ve yüzme havuzu kazandırılması gibi projelerimizde belirli seviyelere ulaştık” diye konuştu.

Öğrencilerin sevgi gösterisi ile moral depolayan Başkan Üzülmez, 5. Sınıf öğrencilere bu yıldan itibaren bisiklet hediye edeceğini açıklaması ise çocuklar tarafından büyük coşkuya neden oldu.
Kaynak: İHA