Araban Belediyesi Maaş Promosyon Sözleşmesi İmzaladı

Araban Belediyesi ve Halk Bankası Araban Şubesi arasında ‘maaş promosyon’ sözleşmesi imzalandı.

Araban Belediyesi Maaş Promosyon Sözleşmesi İmzaladı

Araban Belediyesi tarafından yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Halk Bankası Araban Şubesi ile 3 yıllık sözleşme yapıldı. Belediye işçi ve memurlarının, 3 yıl boyunca maaşlarını Halk Bankası Araban Şubesi’nden alması karşılığında maaş promosyonu olarak her personele bir sefere mahsus olmak üzere 725 lira promosyon verileceğine daire protokol Araban Belediyesinde, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ile Halk Bankası Araban Şubesi Müdürü Enver Doğan tarafından imzalandı.

Araban Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Halk Bankası Araban Şubesi Müdürü Enver Doğan ve davetliler katıldı.

İmza töreninden önce açıklama yapan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ‘’Banka promosyon ihalesinin şeffaf bir süreç içerisinde gerçekleşiyor. Personelimize katkı sağlamak amacıyla Halk Bankası Araban Şubesi ile promosyon anlaşması yaptık. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 35 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin bu promosyon bedeli olan kişi başına 725 lira’yı mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmaları dileğiyle her iki kuruma anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Başkan Özdemir, Halk Bankası Araban Şubesi Müdürü Enver Doğan ve tüm personellerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İmzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Halk Bankası Araban Şubesi Müdürü Enver Doğan da, imzalanan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Araban Belediyesi’nin 35 işçi ve memur personelinin alacağı promosyon bedeli olan 725 lirayı mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmalarını diledi.
Kaynak: İHA