Serpil Özalp Şahbudak Açıklaması

Ak Parti Aydın Milletvekili aday adayı Serpil Özalp Şahbudak teşkilat temayül yoklaması ve Genel Merkez mülakatının ardından çeşitli sivil toplum kuruluşu ve parti teşkilatları ziyaretlerini sürdürüyor.

Serpil Özalp Şahbudak Açıklaması

Yoğun adaylık süreci çalışmalarında önemli yeri olan teşkilat temayül yoklaması ve genel merkez mülakatı süreçlerini geride bırakan Serpil Özalp Şahbudak Didim İlçesinden başlayarak Söke, Kuşadası ilçe teşkilatı ile Aydın İl Teşkilatını ziyaret ederek yönetim kurulları ile kadın ve gençlik kollarına teşekkür etti.

Temayül sürecinde yoğun tempo ile çalışan, aday adaylarını değerlendiren teşkilatların görevlerinin ilk aşamasını yaptıklarını belirten Serpil Özalp Şahbudak “Bundan sonraki aşamada tüm teşkilatlarımız ve aday adaylarımız ile artık seçime yoğunlaşmalı ve çalışmalarımıza bu yönde devam etmeliyiz’’ diyerek desteklerinden dolayı teşkilatlara teşekkür etti.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden milletvekili aday adayı Şahbudak, demokraside sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahsederek görev nasip olduğu takdirde sivil toplum kuruluşlarının görüşlerine her zaman başvuracağını belirtti.

Kaynak: İHA