Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu’ndan Üzülmez’e Teşekkür Plaketi

Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim ve Ortaokulu Okul Aile Birliği, eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekten dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür plaketi verdiler.

Pakmaya Muzaffer İncekara Okulu’ndan Üzülmez’e Teşekkür Plaketi

Kartepe Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim ve Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Nuray Ejderoğlu Seçkin ve yönetiminin okul idaresiyle ortak düzenlediği çay etkinliği Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Etkinliğer, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in yanı sıra belediye meclis üyeleri Yaşar Kemal Bayraktar, Faruk Sarman, Musa Kazım Ejderoğlu, sponsorlar Bülent Sarı, Recep Ubay, Osman Özsoy, Arslanbey Mahalle Muhtarı Sedat Topal, sivil toplum örgütü temsilcileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Etkinliğe katılanları selamlayan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, bu tarz etkinliklerin toplumda birlik, beraberlik ve dayanışmanın örnek teşkil ettiğini belirtti.

Çocuklarının eğitim gördüğü kuruma sahip çıkan velileri tebrik eden Başkan Üzülmez, velilerin ve hayırseverlerin katkıları ile gerçekleşen etkinliğin amacına ulaşmasını görmekten memnun olduğunu ifade etti.

Konuşmalar ardından Okul Müdürü Yılmaztürk, eğitime ve eğitim kurumlarına verdiği destekten dolayı Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür plaketi verdi

Kaynak: İHA