Manavgat'ta Down Sendromlu Öğrencilere Tekne Turu

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü kapsamında ilçedeki down sendromlu öğrenciler için tekne turu düzenlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün "Birlikte Yaşayalım Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe Manavgat Emniyet Müdürü Ercan İlhan, toplum destekli polisler ile down sendromlu öğrencilerin aileleri de katıldı.

Müzik eşliğinde down sendromlu öğrenciler, Manavgat Irmağı'nda tekneyle gezdirildi. Etkinlikte öğrencilere hediyeler de verildi.

Manavgat Emniyet Müdürü Ercan İlhan, down sendromlu engelli öğrencilerin moral motivasyonunu artırmak ve toplumsal duyarlılığın artırılması için Dr. Hüseyin Vural İş Okulu idarecileri ile etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Bugünün 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması dolayısıyla ilçede yaşayan down sendromlu çocuklar ve ailelerine tekne turu yaptırdıklarını anlatan İlhan, "Engelli çocuklarımız ve aileleriyle keyifli dakikalar geçirdik. Manavgat Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizin hazırladığı eğlence programı da etkinliğimize renk kattı" dedi.

Dr. Hüseyin Vural İş Okulu Müdürü Şerafettin Çetin de etkinlik için Emniyet Müdürü İlhan ve polislere teşekkür etti.
Kaynak: AA