Yılmaz'dan Bahçeli'ye: Bir kere de derdiniz millet olsun

MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye seslenen Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Birleşmeye kapı kapatmakla millete en büyük kötülüğü yapıyorsunuz. Bir kere de derdiniz millet olsun" dedi.

Yılmaz'dan Bahçeli'ye: Bir kere de derdiniz millet olsun
Muhafazakar Yükseliş Partisi Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi eleştirdi.

"Birleşmeye kapı kapatmakla millete en büyük kötülüğü yapıyorsunuz" diyen Yılmaz, "Bahçeli hangi mantıkla birleşmelere kapı kapatıyor anlamak mümkün değil. Bu durum kabul edilemez. Bahçeli bir oy kütlesini bloke ederek AK Parti için yeniden iktidar yolunu açmaktadır. Halbuki birleşme durumunda doğacak sinerji ülkenin lehine olacaktır" dedi.

"Bir kere de derdiniz millet olsun"

Gelinen süreçte ülkenin kan ağladığını savunan Yılmaz, "İnsanlar tarumar edilmiş, ekonomi bozuk ve güvenliğimiz kaybolmuş durumdadır. MHP böyle bir zamanda kucaklayıcı bir tavırla BBP, MYP, SP, DP gibi sağ merkezde siyaset yapan partileri bir araya toplamalıdır. Bu milli bir görevdir ve bu seçimlerde yapılmalıdır" şeklinde konuştu.

"Bugünün yarını var bu millet affetmez"

"MHP için baraj sorunu olmayabilir ama alacağı 50 vekilde bir işe yaramayacaktır. Bir oy bir vekildir" diye konuşan Yılmaz şunları kaydetti:

"Katkı sağlayacak herkesi kucaklayarak büyük bir sinerji ortaya çıkartılmalıdır. Halkımız bu sinerjiyi gördüğünde seçim sonuçları beklenenin çok uzağında bir tabloya dönüşebilir. Bu görev Bahçeli'nin omuzlarında milli bir görevdir. Yaptı yaptı, yapmazsa bu millet bu günleri unutmaz.

"BDP barajı geçerse MHP ile eşit mi olsun?"

BDP barajı geçerse MHP ile aynı seviyeye gelecektir. Böyle bir durumda Bahçeli bu millete hesap vermek durumunda kalacaktır. Bu durum kabul edilebilir bir durum değildir. Bahçeli insanları partiden uzaklaştırmak yerine onları kucaklamalıdır."