Öksüz ve Yetim Çocuklar Sevindirildi

Balıkesir’in Sındırgı Belediyesi tarafından ilçe genelinde bulunan 150 öksüz ve yetim çocuk sevindirildi.

Öksüz ve Yetim Çocuklar Sevindirildi

Sındırgı Belediyesi'nin başlattığı 'Biz Birlikte Kocaman Bir Aileyiz’ projesi kapsamında etkinlik düzenledi.

İlçe genelindeki yetim ve öksüz çocukları bir araya gelen belediye yetkilileri, çocukların sorunlarını dinledi. Çocuklara önce Sındırgı Belediyesi Bilgi evinde sinevizyon gösterisi izlettirildi. Sinevizyon gösterisinin ardından Belediye Otelinde çocuklara yemek ikram edildi. Yemeğe Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın eşi Yaşiye Yavaş, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak ile öksüz ve yetim çocuklar katıldı.

Yemekte konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Durak kısa bir konuşma yaptı. Durak, Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın çocuklara kapısının her zaman onlara açık olduğunu ifade etti.

Nisan Ayında Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın da katılımıyla birlikte Çanakkale’ye gezi düzenleyeceklerini ifade eden Durak; “Belediye Başkanımız sizlerin Ekrem amcası sizleri çok seviyor. Her türlü sıkıntılarınızda yanınızda. Kapısı her zaman sizlere açık olacak. İnşallah Nisan Ayı içerisinde kendisi de bizzat katılarak sizlerle hep birlikte Çanakkale’ye gideceğiz. Toplu bir aile olarak ecdadımızın şehit olduğu mekânlara gideceğiz. Bizlerin kapısı sizlere her zaman açık katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın eşi Yaşiye Yavaş özel bir vakıf tarafından gönderilen kışlık bot ve montlardan oluşan hediye paketlerini çocuklara verdi.
Kaynak: İHA