Mesaj Atıp Ortadan Kaybolan Gamze, Kendisini İntihardan Kurtaran Genç Çiftin Evinde Bulundu

Antalya’da salı akşamı yakınlarına "Hepinizi çok seviyorum, benim için hayat buraya kadar, anneme babama ve oğluma iyi bakın" mesajı attıktan sonra ortadan kaybolan 33 yaşındaki Gamze Yoldaş, genç bir çiftin evinde bulundu.

Mesaj Atıp Ortadan Kaybolan Gamze, Kendisini İntihardan Kurtaran Genç Çiftin Evinde Bulundu
Kardeşine kavuşan abla Fatma Yener Arı, çocuklara çikolata dağıttı.


Konyaltı ilçesinde bir emlakçı şirketinde çalışan 1 çocuk annesi Gamze Yoldaş (33), geçen Salı akşamı yakınlarına "Hepinizi çok seviyorum, benim için hayat buraya kadar, anneme babama ve oğluma iyi bakın" mesajı attıktan sonra ortadan kaybolmuştu. Yoldaş’ın ailesi polise kayıp başvurusunda bulunmuştu.

"İNTİHAR ETMEK ÜZEREYKEN BULUNMUŞ"
Kardeşinin Karaaloğlu Parkı’nda falezlerde intihar etmek üzereyken genç bir çift tarafından bulunduğunu aktaran abla Fatma Yener Arı, "O kadar çabaladık. Emniyet elinden geleni yaptı. Gamze'yi, Karaalioğlu Parkı'nda intihar edeceği sırada bulmuşlar. Kadın 'Ben de bir bayanım' dedi.

'Eve aldık. Sahip çıktık. Ama kimdir? Nedir? Bilmiyoruz' dedi.

Dedim ki 'Niye karakola gitmediniz?'. Karaalioğlu Parkı gibi bir yerden Yeni Kapı Karakolu çok yakın bir mesafe. 'Kepez'e götürünceye kadar karakol daha yakın' dedim. Sanırım Gamze’nin tedirginliğinden dolayı daha fazla tedirgin olmasın diye yardım etmek istediler. Evlerine almışlar. Sonra da bize ulaştılar" dedi.

"PSİKOLOJİK DESTEĞE İHTİYACI VAR"
Abla Fatma Yener Arı, "Bizim için önemli olan nokta Gamze’nin sağ salim bulunmuş olmasıdır. Başına bir şey gelmeden yanımızda olmasıdır. Sağ salim teslim almamız bizi mutlu etti. Biz eve gittik ve Gamze’ye sürpriz yaptık. Bizi karşısında görünce de sadece ağladı. Hiçbir şey demeden sadece ağladı. Gamze’nin ne yaşadığını, içindeki duygularının ne olduğunu bilemem ama yüzlerce arkadaşı mesaj attı, mail attı, her şeyi yaptı bir kişi bile olsa 'Gamze kötü' diyen bir kişi olmadı. 'Gamze oğlunu bırakmaz. Böyle şeyler yapmaz. Gamze çok dürüst bir insan' dediler. 'Doğru olan, dürüst olan sensin, sen bizim kardeşimizsin, ne yaşadıysan yaşadın biz bunu aşacağız' dedim. Kafasında soru işaretleri var çözemediği. Psikolojik desteğe ihtiyacı var. O konuda da kendisine yardım edeceğiz" diye konuştu.

"MESAJ ATTIM"
Gamze’nin eve geldiğinde hemen oğluna ve anne babasına sarıldığını aktaran Fatma Yener Arı, "Üç mutluluğu bir arada yaşadık. Dün bir de benim evlilik yıldönümümdü. Hatta sosyal medya hesabımdan bir mesaj atmıştım. 'Gamzem geçen yıl bugün biliyorsun ablan bir çılgınlık yaptı. Ablan gelinliğiyle, enişten de damatlığıyla güzel bir organizasyon yaptık. Sen de gel bir çılgınlık yaptım de. Yanımıza gel' yazdım. Gamze dün bulununca bana evlilik yıldönümü hediyesi oldu. Gamze’nin bulunması adına çocuklara çikolata dağıttım. Elimden gelse daha da fazla şeyler yaparım" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA