Kartepe Belediyesi Çevre Temizliğinde Hassas

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kartepe Belediyesi Çevre Temizliğinde Hassas

Turizm açısından önemli merkezlerden olan Kartepe’de belediye ekipleri temizliği ön planda tutan çalışmaları ile ilçe halkının da takdirini topluyor. “Daha Temiz Bir Kartepe” sloganıyla yola çıkan Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler gruplar halinde 43 mıntıka personeli ile sahada görev yapıyor. Temizlik ekibi kamu kurum ve kuruluşları çevresi, mahalle cadde sokak ve kaldırımlar ile boş arazilerde mıntıka temizliği ile çevre temizliğini sağlıyor.

İlçe genelindeki temizlik çalışmalarını belirlenen iş programı çerçevesinde geniş bir yelpazede gerçekleştirdiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Atilla Karagöz, “Kartepe’nin doğal yapısını korumak ve turizm değerleri ile öne çıkan ilçeye yakışan bir görüntü sağlamak adına yürütülen çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımıza “Daha Temiz Bir Kartepe” hedefiyle çalışmalarımız 7 gün 24 saat aralıksız sürmektedir” dedi.

Vatandaşlardan temizlik çalışmalarına tam destek vermelerini isteyen Temizlik İşleri Müdürü Karagöz, “Temiz bir çevre de sağlıklı bir yaşam sürdürüle bilmesi için vatandaşlarımız duyarlılık göstererek yola, boş arazilere çöp atmayarak bize yardımcı olsun istiyoruz. Gelişi güzel atılan çöplerin toplanması konusunda gelecek ihbarları değerlendiren ekiplerimiz çevre temizliği konusundaki hassasiyetini her zaman korumaktadır” dedi.

Kaynak: İHA