Samsun Valisi Şahin'e Ziyaretler

Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Acar, KOSGEB tarafından düzenlenen 3. KOBİ ve Girişimcilik Yarışması'nda birinci olan firmanın sahibiyle beraber Vali İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Ziyarette KOSGEB'in yarışmasıyla ilgili bilgi veren TSO Başkanı Acar, üçüncüsü düzenlenen yarışmaya 3 bin 600 firmanın katıldığını, birincilik ödülünü Havza'da üretim yapan Akra Kimya firmasının kazandığını söyledi.

Alınan ödülün büyük bir başarı olduğunu dile getiren Acar, "İnşallah bu firmamız Samsun'da faaliyet gösteren diğer firmalarımıza da örnek teşkil eder. Organize Sanayi Bölgemizin tamamlanmasıyla birlikte böyle firmamız üretim alanını ve kapasitesini de büyütecektir" diye konuştu.

Vali Şahin de firma sahibi Eyüp Temel'i tebrik ederek, başarılarının artması temennisinde bulundu. Kazanılan ödülün Samsun'un prestijini yükselteceğini ifade eden Şahin, "Böylesine önemli bir ödülü ilimizdeki bir işletmenin alması bizleri memnun etti. Bu ödül marka şehir olma yolunda atılmış önemli adımlardan birisi olacaktır" dedi.

Firma sahibi Eyüp Temel de yarışma süreciyle ilgili bilgi verdi.
Kaynak: AA