Kars’ta Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Kongreleri Tamamlandı

AK Parti Kars gençlik Kolları Başkanlığı, İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı kongrelerini tamamlandı.

Kars’ta Ak Parti  İlçe Gençlik Kolları Kongreleri Tamamlandı

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, il ve ilçe kongrelerinde olduğu gibi, ilçe gençlik kolları kongrelerine de tek aday ve tek liste ile kongreye gittiklerini belirtti.

Kongrelerin birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştirildiğini ifade eden AK Parti Kars Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Reis, İlçe gençlik kolları kongrelerimiz, 7 ilçemizde de gerçekleştirildi.

İlçe gençlik kolları kongrelerimize de il ve ilçe başkanlıkları kongrelerinde olduğu gibi tek aday ve tek liste ile gittik. Bu durum AK Parti’nin tüm teşkilatlarında olduğu gibi gençlik kollarında da birlik ve beraberliğin bir göstergesidir. Kongrelerimizin ardından 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere de partimize yakışır bir biçimde inanç ve kararlılıkla hazırız. Türkiye’nin güçlü yarınlara ulaşmasının 2023, 2053 ve 2071 misyonlarının teminatının gençler olduğu inancındayız” dedi.

Kongrelerin ülkemiz, şehrimiz ve ilçelere hayırlar getirmesi dileklerinde bulunan Reis, 7 ilçede göreve getirilen ilçe gençlik kolları başkanlarının ise şu isimlerden oluştuğunu açıkladı.

Susuz Emre Yağbasan, Arpaçay Tolga Çağlı, Akyaka Şahin Polat, Digor Levent Çankır, Kağızman Harun Gülderen, Sarıkamış Oktay Sağdıç ve Selim Ümit İsmail Daşdemir.
Kaynak: İHA