Ekrem Dumanlı muhalefet liderlerini ziyaret etti

Zaman Gazatesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, muhalefet liderlerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ekrem Dumanlı muhalefet liderlerini ziyaret etti
Ekrem Dumanlı muhalefet liderlerini ziyaret etti
İstanbul'da yapılan Paralel Yapı operasyonları kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildikten sonra serbest bırakılan Zaman Gazatesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, muhalefet liderlerini ziyaret etti.

Mahkeme tarafından serbest bırakıldıktan sonra adliye önünde bir siyasetçi gibi konuşma yapan Ekrem Dumanlı, Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kamalak ve Mustafa Destici ile görüştü.

MUHALEFETE GİTTİ

Ekrem Dumanlı'nın teşekkür ziyaretleri adı altında gerçekleştirdiği bu görüşmeler, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere yönelik bir çalışma olarak yorumlandı.

ÇATI KURULUYOR MU

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'a karşı birleşen muhalefet partileri ve Cemaat, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday olarak göstermişti. Ekrem Dumanlı'nın bu ziyaretleri, akıllara genel seçimler öncesi yeni bir çatı mı kuruluyor sorusunu getirdi.

MUHALEFETİN SESİ OLMUŞTU

Cemaat'in gazetesi Zaman'ın başında olan Ekrem Dumanlı, daha önce yerel seçimler ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefet partilerinin sesi olmuştu.

DEVLET BAHÇELİ'YE GİTMEDİ

Teşekkür ziyaretleri adı altında muhalefet parti liderlerini ziyaret eden Dumanlı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye gitmedi.