Erdoğan Meclis'te yaşananlar hakkında konuştu

Meclis'te yaşanan kavgalar hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "artık terörün temsili parlementoya girmiş" dedi.

Erdoğan Meclis'te yaşananlar hakkında konuştu
Erdoğan Meclis'te yaşananlar hakkında konuştu
Esnaf ve Sanatkatlar buluşmasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Genel Kurulu'nda İç Güvenlik Paketi görüşmeleri sırasında yaşanan olayları değerlendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'TBMM'nin çatısı altında sayın başkan vekilinin önündeki çan kırılıyorsa, bayan milletvekilleri gelip kürsüdeki konuşmacıyı taciz ediyorsa, bir başkası gelip mikrofonu kırıyor koparıyorsa, bir başkası veya başkaları oturup suratlarını maskeyle örtüyorsa artık terörün temsili parlementoya girmiş demektir' dedi.

'Milletvekillerinin ağzından çıkan lafları kulakları duymuyor' diyen Erdoğan 'bir bayan meclis başkan vekiline neler söyleniyor. Bir taraftan kadına taciz konuşuluyor, kadına şiddet konuşuluyor öbür taraftan kalkacaksınız TBMM'de başkan vekili olan bir bayana her türlü ağıza alınmayacak hakaretleri yapacaksınız lanetliyorum. Bu demokratik parlementer sistem içerisinde milletvekilerine yakışacak üslup değildir' şeklinde konuştu.