Güney Açıklaması

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, “AK Parti’nin Türkiye’de yaptığı çok önemli işler var.

Güney Açıklaması
Ama en önemli iş Türk pasaportu çok değerlendi” dedi.


AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, AK Parti Atakum İlçe Teşkilatı ile yemekte bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Başpehlivan olan Fatih Atlı, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu, mahalle başkanları ve köy temsilcileri katıldı.

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYINDAN ÇAY SERVİSİ
Etkinlikte partililere kendi elleriyle hizmet sunan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, partililerin biten çaylarını da doldurmayı ihmal etmedi. İlçe Başkanı konuşmasında AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney’e başarı diledi.

“AK PARTİ’NİN YAPMIŞ OLDUĞU ÖNEMLİ İŞLER VAR”
AK Parti’nin Türkiye’de yapmış olduğu çok önemli işlerin bulunduğunu söyleyen Av. Adem Güney, “Ama en önemli iş Türk pasaportu çok değerlendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin vermiş olduğu nüfus cüzdanı da çok değerlendi, paramızda değerlendi. Türk olmanın artık gururunu yaşıyoruz. Türkiye denildiği zaman dünyada gıpta ile bakılan bir ülke olduk. Bunu yapan kadrolar AK kadrolar, inşallah bu kadroya dahil olmak için bende varım dedim, yola çıktım, desteğinize ihtiyacım var. 1 Mart’ta yapılacak olan temayül yoklamasında eğer beni unutmaz işaretlerseniz, milletvekili olarak görmek isterseniz, lütfen işaretleyin bende size hizmet etmekten son derece mutlu olacağım. Biz bu millete efendi olmaya değil hizmet etmeye geldik” diye konuştu.

Konuşmanın ardından Güney, partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

GÜNEY ASARCIK’TA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Ardından AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Adem Güney, bir diğer programı olan Asarcık ilçesinde partililerle bir araya gelerek, 20. dönem milletvekilliği seçim sürecini değerlendirdi. Etkinliğe AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, eski ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, ilçe kadın kolları başkanı ve yönetim kurulu, gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu, mahalle başkanları ve köy temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA