Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na istifa çağrısında bulundu.

Gökçek'ten Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı
Star ve Akşam gazeteleri paralel yapının sosyal medya tetikçisi olan Fuat Avni hesabının Emre Uslu'ya ait olduğunu iddia etmişti. Yine iddialara göre Fuat Avni hesabından CHP'li Umut Oran ve Akif Hamzaçebi ile direkt mesajlaşmalar ortaya çıkmıştı. Siyaset gündemine bomba gibi düşen iddialar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gündeminde.

“YALAN DİYORSANIZ MAHKEMEYE VERİN”

CHP'yle ilgili yaptığı doğru tahminler ile CHP uzmanı olarak bilinen Başkan Gökçek, Twitter'dan değerlendirmelerde bulundu. “KK'dan çıt yok. Niye ki? Umut Oran basın toplantısı yağacağım dedi, yazılı açıklama ile yetindi. Niye ki? Akif Hamzaçebi'den ses yok. Niye ki?” diye soran Gökçek, “KK başta olmak üzere adı geçen kişiler bence iddialara yalan diyorsa iddia sahiplerini derhal mahkemeye vermeli” ifadelerini kullandı.

“SANA TEK İŞ DÜŞER: İSTİFA”

Aldığı bilgilere göre iddia sahiplerinin 'Bizi mahkemeye versinler ki,seyreyleyin gümbürtüyü' dediğini söyleyen Gökçek, “Ateş olmayan yerden duman çıkar mı? Hadi KK koy postanı. Tabi yüreğin yetiyorsa. Bu iş doğruysa sana tek iş düşer. İstifa etmek” diye ekledi.

İşte o tweetler: